Проведено студентський конкурс юридичних стартапів

Проведено студентський конкурс юридичних стартапів

8 грудня 2023 року відбувся захоплюючий конкурс студентських юридичних стартапів, що змінив уявлення про сучасну юриспруденцію та подарував світлий огляд передових ідей у цій галузі.

Журі, яке складалося з фахівців у цій галузі, вразило своєю компетентністю та досвідом. До складу входили Олена Акімова, декан факультету соціології і права КПІ ім. Ігоря Сікорського, Інна Логвін, ambassador у Kyiv Legal Hackers та Head of Communications у Forbes Cyprus, Михайло Янишівський та Юлія Руткова, представники ГО «Лабораторія юридичного дизайну».

Переможцями конкурсу стали дві команди: Underground Innovators та Legal Comics. Перша команда представлена учасниками Богданцем Олексієм, Хлистуном Іллею, Максимом Літвінчуком, Журавель Дарʼєю, Михасько Владиславом, Удодовим Даніїлом. Друга - Кісіль Анастасією, Царик Олександрою, Білоусовою Катериною, Вовк Яною та Островською Альоною.

Ці талановиті команди вражали своїми ідеями та креативністю, і заслужено отримали визнання та підтримку. Заходи такого формату є унікальною можливістю для поглиблення знань та спілкування з експертами. Сподіваємось, що цей конкурс стане поштовхом для нових досягнень та інновацій у сфері права.